Predstavljen sinopsis "Enamorándome de Ramón"


Danas je napokon potvrđeno koju će priču producentica Lucero Suárez obraditi pod imenom svoga nadolazećeg projekta, "Enamorándome de Ramón". Kako se i šuškalo, radi se o originalnoj priči autorice Doris Segui, koju je venezuelanski Venevisión napravio 2009. godine pod nazivom "Tomasa, te quiero". Priča nam donosi protagoniste, Esmeraldu Pimentel i José Rona u nešto drukčijim ulogama nego što smo ih mogli vidjeti dosad. Esmeralda će tumačiti 'Fabiolu', djevojku koja ostaje bez roditelja. Esmeralda je izjavila da joj je ova uloga izazovna, budući da će morati pričati kao "niña fresa", što joj inače jako smeta u stvarnom životu. José Ron će glumiti siromašnog mehaničara dobrog srca. Glavna prekretnica događa se kada bogati bračni par pogine u automobilskoj nesreći, pa dadilji u nasljedstvo ostave milijun dolara, zbog čega dadilja postaje glavnom metom svih onih koji žele izvući korist i dobiti svoj dio kolača. Ovaj dio razlikuje se od Suárezine prvotne izjave, kada je rekla da će glavna junakinja (Pimentel) raditi kao sluškinja i naslijediti bogatstvo svojih poslodavaca... Arturo Carmona također je najavljivan kao negativac, no prema njegovoj izjavi, ništa od toga. Marisol del Olmo je pripala uloga spomenute dadilje/sluškinje, koja nasljeđuje bogatstvo, čime Del Olmo ponovno igra stariju protagonisticu u jednoj Suárezinoj telenoveli, nakon "Znaj da te volim" (orig. De que te quiero, te quiero), iako će ovaj put glavni naglasak ipak biti na mlađem paru (Pimentel-Ron), za razliku od venezuelanskog originala. Prema trenutnim informacijama, "Enamorándome de Ramón" imat će 107 epizoda, a premijera je najavljena za 30. siječnja, 2017. godine. No, kako navodi "Produ", premijera je pomaknuta na 17. veljače u 19 sati, što bi značilo da premijera pada na petak, što dosad nije bila televisina praksa, pa ostaje nejasno jeli došlo do lapsusa. Prema šuškanjima, producentica Suárez želi da Yuridia otpjeva glavnu glazbenu temu.


Broj komentara: 10:

  1. Jel znas kakvu povezanost ce imati fabiola y ramon sa marisol de olmo?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ramon (Ron) će biti Marisolin sin. A Fabiola će biti jedna od dvije kćeri ovog bračnog para koji pogine. Drugu sestru igra Claudia Martín, čini mi se da će ona biti gluhonijema...

      Izbriši
  2. 1 Enamorándome de Ramón 107 epizoda a koliko će imati El Bienamado , La Bella Lola , La doble vida de Estela Carrillo , La candidata

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za EBA nije sigurno koliko će biti epizoda. Kako se mislilo da će TVA ići u dva dijela, EBA je prema tadašnjim planovima trebala imati maksimalno 80 epizoda. Kako nema prekida TVA, a EBA ide nakon, nije isključeno produživanje. Dakle, okvirno pretpostavljam 80-120 epizoda. "La bella Lola" - producent je rekao da će prema aktualnim planovima biti "al aire", tj. na programu najmanje 7 mjeseci, što bi značilo negdje 130-140 epizoda. "La doble vida de Estela Carrillo" i "La Candidata" po 65 epizoda obje.

      Izbriši
  3. mene nešto mući molim vas pojasnite El Bienamado ko partner Mariluz Bermúdez Mark Tacher ili Andrés Palacios

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obojica! :) Koliko sam čitala, radi se o ljubavnom trokutu u kojem protagonistica do zadnjeg trenutka ne zna s kim bi ostala. Ako se dobro sjećam, Čileanci su napravili svoju verziju prije 20-ak godina, u kojoj protagonistica nije ostala s istim likom, kao u brazilskom originalu iz 1973. godine (po kojem se radi EBA).

      Izbriši
  4. Ja mislim da ce candidata imati 80 epizoda.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.