Mayrin Villanueva napustila "En tierras salvajes"!

Pomalo bizarna vijest stigla nam je večeras iz Meksika. Naime, iako je službeno predstavljena javnosti te čak i snimila nekoliko epizoda, Mayrin Villanueva ispala je iz novog televisinog projekta za glavni termin, telenovele "En tierras salvajes"! Kao i uvijek, postoji službena verzija, a ona glasi da Villanueva ima i druge projekte u planu, no Mayrin je viđena kako u suzama napušta televisin set, pa stoga s razlogom postoje sumnje što se zapravo dogodilo. Inače, zanimljiv je podatak da ovo nije prvi put da joj se ovo događa. Naime, još 2004. godine Mayrin je bila izabrana za protagonisticu telenovele "Ljubav na kocki" (orig. Apuesta por un amor), producentice Angelli Nesme Medine. Jednako kao i u slučaju "En tierras salvajes", Mayrin je bila snimila nekoliko epizoda, s tim da se za "Apuesta por un amor" smatra da je snimila približno čak 20 epizoda, no onda je preko noći ispala iz projekta, uz potiha šuškanja da je ostala bez uloge zbog "nedostatka karaktera", a njezino je mjesto preuzela Patricia Manterola, koja je iznova snimila sve scene u kojima se Villanueva pojavljivala.

No vratimo se na "En tierras salvajes". Mayrinino mjesto ovaj put preuzima Claudia Álvarez, koja je bila jedno od imena koja su se spominjala i prije Mayrinina odabira. Producent "En tierras salvajes" je Salvador Mejía Alejandre, a premijera se očekuje u drugoj polovici svibnja. Telenovela će ići u glavnom terminu (21 sat) na Las Estrellas.


Broj komentara: 18:

  1. Šteta,Mayrín Villanueva mi je jedna od dražih meksičkih glumica,nije niti Claudia Álvarez loša,ali mi i nije nešto posebno,tako-tako,niti dobra,niti loša

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš me zanima kako će to sad ispasti,hoće li Claudia Álvarez snimiti ponovno sve scene ili će samo nastaviti tamo gdje je Mayrín Villanueva stala,ako ništa drugo,gledati ću samo zbog Daniele Romo i Horacia Pancheria

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Claudia će snimati ponovno sve Mayrinine scene, ako nisu Mayrin u APUA ostavili, ovdje još manje. Imaju dosta vremena do premijere, mogu praktički pola pa i više telenovele već dotad snimiti.

      Izbriši
  3. Iskreno ja Mayrin Villanuevu ne volim što više ne podnosim ali ovo od televise nije uredu dali joj ulogu predstavili na prezentaciji snimala nekoliko dana i onda je šutnuli to je užas sve da je i najgora glumica na svijetu to ne zaslužuje nije u redu ali meni savršeno odgovara nisam planirala pratiti zbog Mayrin ali ovo sve mjenja jer Claudiu Alvarez obožavam i sad su mi super svi četvero glavnih glumaca

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da,slažem se,to definitvno nije u redu,ako već nisu bili sigurni tko će biti protagonistica,mogli su pričekati.Soy tu dueña je počela sa snimanjem dok Lucero još nije bila odabrana za protagonisticu,STD su počeli snimati bez protagoistice,pa je tek onda došla Lucero naknadno,ali sva sreća,tek su na početku,pa će imtai vremena sve ponovno snimiti.A priča se da je Mayrín Villanueva plačući otišla s Televise,a još se nitko nije službeno oglasio da objasni što se doista dogodilo.

      Izbriši
  4. Da,to stvarno nije u redu,razumijela bih da je Mayrín Villanueva napustila telenovelunpr:zbog zdravstvenih problema ili nečeg sličnog,a ne samo ovako,izbacili su ju i to je to,čula sam da se još nitko nije službeno oglasio što se tiče ove promjene,a priča se da je Mayrín uplakana napustila Televisu.U svakom slučaju,šteta,meni je baš žao što Mayrín Villanueva ipak neće biti protagonistica,volim i Claudiu Álvarez,nije ni ona loša,ali ipak mi je puno draža Mayrín Villanueva.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kao prvo Mayrin nije otjerana nego je morala izaci jer premijera na univisionu je zakazana za kolovoz, ili rujan a u to vrijeme ce trajati i mujeres de negro ili mentir para vivir a ne moze bitk ista glumica u dva razlicita projekta u isto vrijeme. I meni je jako zao Mayrin obozavam ju ;) ali takva je politika tvrtke nazalost. Ako ima nesto pozitivno s moje strane govorim u tome sto je Mayrin izasla je sto je usla Claudia koju isto volim i super mi je, simpaticna ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema šanse da je to posrijedi, to Chava kao i obično izmišlja izlike. Kao prvo, MUJERES DE NEGRO je već ima dva-tri tjedna počela na Unimasu i ima samo 52 epizode, tako da nema šanse da će trajati do kolovoza ili rujna. Osim toga, emitira se na Unimasu, a ne na Univisionu. Mrvicu izglednija je verzija da će se reprizirati MENTIR PARA VIVIR, ali ni to nema logike budući da u svibnju stiže LA DOBLE VIDA DE ESTELA CARRILLO koja ima vrlo sličnu, da ne kažem gotovo identičnu središnju priču (a i istu producenticu). I dalje, MENTIR PARA VIVIR je bila ogromni neuspjeh u svom originalnom emitiranju, čak su je ako se ne varam s 22 sata spustili u 19 sati, dakle drastična promjena termina, ne jedan sat naprijed ili nazad, nego čak tri što nije mala stvar.

      Inzistiram, nešto je drugo u pitanju.

      Izbriši
    2. Najnovije što sam pročitala je da je navodno sama Mayrín Villanueva odustala od telenovele jer ne podnosi Christiana de la Fuentea,a de la Fuente je već poznat po svom problematičnom ponašanju,problemima s partnericama i neslaganju s glumicama s kojima snima,a sad što je od svih tih priča istina,tko zna,neki kažu jednu,drugi drugo,treći treće,a koja je prava istina,tko zna.Ne znam kako je bilo s Amor bravío,ali znam da kad je sniamo Quiero amarte s Karyme Lozano,Christian se naljutio na Karyme jer ona nije bila koncentrirana na snimanje zbog čega su scene morali ponoviti snimiti nekoliko puta,a ona je njega optužila da nije kavalir jer napade žene i da stalno naglašava da je telenovela uspješna samo zbog njegovog (Christian de la Fuente) sudjelovanja

      Izbriši
  6. Razumijela bih da je Mayrín Villanueva napustila telenovelu recimo iz zdravstvenih razlog,da je recimo morala otići na neku operaciju ili nešto slično,,ali šutnuti je samo tako,kao psa i to bez nekog objašnjenja,je stvarno bezobrazno od Televise

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni je Mayrin Villanueva stoput bolja nego Claudia Álvarez.....Bas sam se veselila seriji posto su rekli da ce Mayrin Villanueva biti glavna glumica....Mislim da ni necu gledati tu seriju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni obrnuto Claudia Alvarez mi je sto puta bolja i lijepša Mayrin je takav prosjek oduvijek bila osim toga koji to ona ima exito i glavnu ulogu pa da bude glavna u vodećem terminu ma bolje nije moglo biti iako mi ju je žao televisa je ispala jadna ali da je ona ostala nema sanse da bi gledala

      Izbriši
  8. Mayrín Villanueva mi je izgledala odlično sa sva tri muška protagonista,baš su bili slatki

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni ne izgledala je dobro samo s Oliverom sa De la fuenteom još nekako ali sa Pancheriem nikako a i starija je skoro 15 godina od njega

      Izbriši
  9. Tko zna što je bilo!Možda je stvarno neki zdravstveni problem u pitanju!Što ako su joj se najmlađe dijete-kći Julia ili pak suprug Eduardo Santamarina razboljeli i to malo teže a nema ih tko drugi njegovati osim nje same?!A možda se pak i sama Mayrin teže razboljela!Lako je moguće da je Mayrin neplanirano i zatrudnjela a da u ovim odnosno svojim godinama trudnoću ipak mora čuvati!A možda joj se pak dogodio neki bolji odnosno adekvatniji projekt,nebitno jeli to telenovela ili nešto sasvim drugačije!Nemojmo baš nikog unaprijed osuđivati dok ne saznamo cjelokupni paket situacije!

    OdgovoriIzbriši
  10. Imaš jako bujnu maštu,Diana,nigdje se ne spominje da je netko u obitelji bolestan,iako,istina,Julia (kćer Mayrín Villanueve i Eduarda Santamarine) rodila se sa jednom kraćom nogom od druge,zbog ćega mora nositi posebne cipele,ali izjavili su da djevojčica hoda sasvim normalno uz tuđu pomoć.Tko će znati koji je pravi razlog zašto je Mayrín Villanueva napustila telenovelu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nika,ma ja samo kažem da je mnogo razloga kojih može biti i nijedan još nije ni potvrđen ni dokazan pa zato smatram da ne bilo korektno ovako uranjeno baš bilo koga osuđivati!A ovo za Julijinu nogu nisam ni pod razno znala!

      Izbriši
    2. Nika,ma ja samo kažem da je mnogo razloga kojih može biti i nijedan još nije ni potvrđen ni dokazan pa zato smatram da ne bilo korektno ovako uranjeno baš bilo koga osuđivati!A ovo za Julijinu nogu nisam ni pod razno znala!

      Izbriši

Pokreće Blogger.