Sjajna gesta Ane Brende Contreras!



I dok se neki naslikavaju i samopromoviraju dok pomažu unesrećenima nakon snažnog potresa koji je uzdrmao Meksiko početkom ovog tjedna, drugi su odlučili stvari uzeti u svoje ruke. Tako se meksička glumica, ali i pjevačica, Ana Brenda Contreras (30) dosjetila sjajne stvari - omogućila je donacije žrtvama preko interneta i to preko svoga imena, svjesna da mnogi nemaju povjerenja u meksičke vlasti (čak su se i ovih dana na društvenim mrežama mogli pronaći pozivi u pomoć, zbog krađe sredstava namijenjenih žrtvama u kojima, vjerovali ili ne, sudjeluju čak i vlasti). Pokrenula je kampanju za pomoć Meksiku preko gofundme.com i postavila metu na 10 tisuća dolara, koja je u rekordno kratkom roku premašena, te je u ovom trenutku dosad skupljeno gotovo 124 tisuće dolara. Ova plemenita gesta naišla je na salve oduševljenja, pa je Ana promijenila ciljanu metu s 10 na 200 tisuća, pa sad na 300 tisuća dolara. Da bi izbjegla optužbe da novac troši za sebe, redovno obaviještava fanove o kupovini potrebnih namirnica, lijekova i ostalih medicinskih potrepština. Kako je i sama napisala, ono što ne ode na kupovinu namirnica, otići će u fondove za izgradnju srušenih kuća najsiromašnijih Meksikanaca. Nema što nego divljenja vrijedan čin, koji može služiti za primjer drugima!

Posljednja telenovela u kojoj smo mogli gledati Anu, bila je Mejíjina "Lo Imperdonable", koju je Ana protagonizirala zajedno s Ivánom Sánchezom, na setu koje je se rodila ljubav koja i dan-danas traje. Nedavno je Ana kritizirala dotičnu telenovelu preko društvenih mreža, napisavši da nije imala priču. U posljednje vrijeme spominjala se kao glavna negativka nove telenovele producentice MaPat, no kako je tu ulogu, kako izgleda, osvojila Grettell Valdéz, čini se kako ćemo na Anin povratak telenovelama morati još pričekati.


4 komentara:

  1. Bravo,Ana Brenda!A ovo što je rekla za telenovelu Lo imperdonable,ima potpuno pravo,jer su ona i Iván Sánchez jedino dobro u toj telenoveli i jedini razlog zbog kojih vrijedi gledati telenoveli jer sve ostalo je bilo,blago rečeno,katastrofa,sporedni likovi i njihove priče su bile užas

    OdgovoriIzbriši
  2. S ovime je Ana Brenda dokazala da je ne samo javna osoba,nego i veliki čovjek.

    OdgovoriIzbriši
  3. svaka joj čast divna je i ima veliko srce za sve <3 obožavam ju <3

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.