Azteca: Odlazi Joshua Mintz?



Joshua Mintz je pred odlaskom s meksičke TV Aztece! Tako tvrdi meksička novinarka i kolumnistica Lupita Reyes. Ona u svojoj novoj kolumni za časopis "Basta!" navodi da je po dolasku Alberta Ciurane na Aztecu nastala velika napetost i rat u toj drugoj po veličini meksičkoj televizijskoj kući (nakon Televise). Jednako kao i na Televisi, nedavno je došlo i do pojedinih smjena na samom vrhu TV Aztece. Prevedenu Lupitinu kolumnu za "Basta!" prenosimo ispod.


Hace unos días se dieron a conocer las novedades en programación de algunos canales de televisión abierta y privada. El rumor que corría en dichas presentaciones es que Alberto Ciurana llegó a TV Azteca con la espada desenvainada y que el siguiente despedido en su lista es Joshua Mintz. Al parecer se ha desatado una nueva guerra dentro de las instalaciones del Ajusco y la permanencia de Mintz corre peligro. Verdad o mentira, lo cierto es que desde el ingreso de Mintz, Azteca no ha dado una. Solo se ha medio salvado Rosario Tijeras (su segunda temporada ya está en producción) y eso porque La candidata fue un fracaso.


- Prije nekoliko dana postale su poznate novosti na programima pojedinih javnih i privatnih televizijskih kanala. Trač koji je kružio na pojedinim prezentacijama jest da otkako je Alberto Ciurana stigao na TV Aztecu, prvi na listi za otpuštanje je - Joshua Mintz. Čini se kako je se pokrenuo novi rat u aztecinim prostorijama i Mintzovo je radno mjesto u velikoj opasnosti. Istina ili laž, točno je da otkako je Mintz stigao, Azteca nije imala uspjeha. Jedino je kakve-takve rezultate postigla "Rosario Tijeras" (druga sezona je u produkciji) i to samo zato jer je "La Candidata" bila neuspjeh.

Nema komentara

Pokreće Blogger.