Novo pojačanje 'Sin Tu Mirada'



Završio je kasting za jednu od ključnih uloga druge etape nedavno započete televisine popodnevne telenovele, "Sin Tu Mirada". Kao što ste već upoznati, radi se o remakeu kultne Mejíjine "Esmeralde", a lik o kojom govorimo je lik doktora, koji od rođenja slijepoj protagonistici vraća vid. Dok je u Esmeraldi taj lik igrao Juan Pablo Gamboa, u "Sin Tu Mirada" taj lik je dobio Juan Martín Jauregui. Za dotični lik borili su se još Ferdinando Valencia i Ricardo Franco. Jauregui se danas priključio snimanjima telenovele. Ranije je sudjelovao u televisinim telenovelama poput "Sin Rastro De Ti" (Adriana Louvier, Danilo Carrera) i "La Candidata" (Silvia Navarro), ali i u nekim telemundovim projektima, poput "El Señor De Los Cielos" (Rafael Amaya). Telenovelu "Sin Tu Mirada" protagoniziraju Claudia Martín i Osvaldo de León. Emitira se u popodnevnom terminu od 16.30 sati na Las Estrellas.

Broj komentara: 6:

  1. Odgovori
    1. Koliko ima gledanost Sin tu Mirada

      Izbriši
    2. Lošu, čak manju od prethodnice, oko 9-10%. Iako je vodeća po shareu, nije isti share popodne i navečer. Odnosno, manji share neke večernje telenovele u odnosu na onu popodnevnu ne znači i manju gledanost, jer svi glavni aduti idu navečer, pa je manji share opravdan. Ali "Sin Tu Mirada" baš nema prave konkurencije, u usporedbi s ovim kasnijim telenovelama (npr. veliki uspjeh Azteca trenutno ostvariva s emisijama "Enamorándonos" i "Exatlón", dok su im telenovele užasno niske, čak ih nova Imagen prelazi).

      Naravno, to je sve prema procjenama jer pravih podataka o gledanosti nema, izuzev Produ-a.

      Izbriši
  2. 😮😮😮😰😰😰,gledanost telenovele Sin tu mirada je tek 9-10 %,pa to je užas,to je jako loša gledanost u usporedbi sa nekim drugim telenovelama koje su imale 5 puta bolju gledanost,ne sjećam se kad je neka telenovela imala toliko malu i toliko lošu gledanost.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve su strašno potonule. Dosad su samo televisne uglavnom bile poprilično niske, ali sad i nova aztecina shema (izuzev "Tres Familias") užasno loše kotira. Primjerice, "La Hija Pródiga" ne vjerujem da dostiže 3% gledanosti. Nije ni "Tres Familias" dobra, ali je ona ta kojoj ide najmanje loše, pa hajde nekako...

      Nikad više onih vremena kao prije.

      Izbriši

Pokreće Blogger.