"Oprezno s anđelom" od 24. rujna na Doma TV


Telenovela "Oprezno s anđelom" već treći put dolazi na programe hrvatskih televizija, i to već drugi put na Domu TV. Nakon završetka neslavno propale telenovele "Amazonke", telenovela "Marisol" zauzet će njezino mjesto, dok će termin od 16:45 h pripasti telenoveli originalnog naziva "Cuidado con el ángel". 

Nakon što ju je HRT premijerno prikazivao 2009. godine, pa Doma TV 2012. godine, zbog vrlo uspješnih rezultata gledanosti(iako se radilo o reprizi!), "Oprezno s anđelom" naći će se na repertoaru i 2014. godine. Telenovela je nastala 2008. godine, i postigla je svjetsku slavu. Producirala ju je Nathalie Lartilleux, dok su protagoniste igrali William Levy i Maite Perroni, a ova telenovela lansirala ih je oboje među zvijezde i uzore milijunima mladih.

Telenovela ima ukupno 195 epizoda. Doma TV prvu epizodu prikaziva od 24. rujna, od 16:45 h. "Oprezno s anđelom" ići će u dvosatnom formatu dnevno.

Broj komentara: 6:

  1. Ma nek se gone u onu stvar, hebala ih Maričuj. A novih serija na TONE!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Navodno, kažem navodno, imaju šest novih telenovela, ali nažalost, nemam službene potvrde... A Marićuj i mrtva baba s tavana opet k nama.

      Izbriši
    2. To me i ljuti! Sada ih ljetna shema uopće ne koči, ali bitno da opet imamo gllupog Šemsu, cmizdravu Feridu i Maričuj!

      Izbriši
  2. Pa ovi na Domi zbilja nisu normalni,umjesto da otkupljuju nove telenovele ili prikazuju telenovele koje nisu bile nikad prikazane kod nas (a ima ih puno),oni svaku seriju moraju prikazati tri puta,a jedno prikazivanje je sasvim dovoljno,ne znam čemu još dva puta na istom programu reprizirati jednu telenovelu,što time pokušavaju postići,a ovo čudo od serije ima skoro 200 epizoda (nikad kraja) i milijun gluposti i nebuloza.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Problem je što oni imaju ne jednu, nego ŠEST novih telenovela na lageru, ali ih ne puštaju! Tako nam i treba kada petnaestogodišnje kreštavice na Dominoj FB stranici traže tu seriju!

      Izbriši
  3. Imaju što i za otkupiti jer se nove serije neprekidno snimaju,a i ako je istina to da su otkupili čak 6 novih telenovela nije mi jasno zašto njih ne stave na program nego OPET repriza već viđene telenovele,zašto su uopće išli otkupljivati 6 novih telenovela,ako opet nastavljaju sa reprizama već jednom repriziranih telenovela (jer su Ukleta Mariana,Magična privlačnost,Marisol i Otimačica već čak tri puta bile prikazane na Tv-u,za Odavde do vječnosti nisam sigurna,mislim da je ona kao i dosadna Valeria bila "samo" 2 puta prikazana),onda nisu niti trebali otkupljivati nove telenovele ako ih nemaju namjeru prikazati.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.