Chantal Andere glavna negativka "Más canija que ninguna"


Očito ponukana posljednjim velikim promašajima producenta Emilia Larrose, Televisa je već krenula s polaganim pripremama telenovele koja će naslijediti Larrosinu "Amores con trampa", koja tek treba krenuti poslije Uskrsa. Radi se o originalnoj, humorističnoj telenoveli "Más canija que ninguna", koju će producirati Rosy Ocampo, koja je već postizala velike uspjehe u tom, obiteljskom terminu(20:15 h) s "La fea mas bella", "Por ella, soy Eva" ili pak posljednja "Que pobres tan ricos". 

Glavna negativka već se zna! Kao što vidite, to je Chantal Andere. Posljednju ulogu, još 2012. godine, kćer velike Jacqueline Andere, ostvarila je u telenoveli "Nasljednica s Vendavala", gdje je, isto tako, bila glavna negativka. Chantal ne treba posebno predstavljati, budući da je broj telenovela u kojima ju je hrvatska publika mogla vidjeti, zaista zadivljujući, no ipak spomenimo ih: "Acapulco, dušom i tijelom", "Otimačica", "Uljez", "Istinska ljubav", "Opijeni ljubavlju", "Magična privlačnost" i već navedena "Nasljednica s Vendavala".



Protagonisticom "Más canija que ninguna" mogla bi postati Ariadne Díaz, koja je već bila na nekim probama kod producentice. Ocampina prva opcija bila je Eiza González("Prave ljubavi"), no kako ju je Eiza odbila, Rosy se zainteresirala za Díaz. Njezinog partnera, kako se šuška, mogao bi igrati Eduardo Santamarina. Osim Andere, potvrđena je još jedino Silvia Pasquel. Telenovela se na malim ekranima očekuje u drugoj polovici 2015. godine.

Nema komentara

Pokreće Blogger.