Telemundovi projekti za 2015./2016.


Na sinoćnjem Upfrontu u New Yorku, Telemundo je predstavio svoje planove i projekte za sljedećih godinu dana. O nekima se već odavno šuška po medijima, dok su drugi, prilično (neugodno)iznenadili fanove.
  • "La Querida del Centauro", nova narko-telenovela, koja će nastati u suradnji s Sony Pictures Studiom, a koja za protagoniste ima Michela Browna i Ludwiku Paletu.
  • "El señor de los Cielos" - četvrta sezona, što nije iznenadilo apsolutno nikoga, budući da i u trenutnoj, trećoj sezoni, nadmašuju suparnički Univision, i to ne samo u svom terminu(10pm/9c), nego i u cijelom danu.
  • "Señora Acero" - druga sezona, isto nije iznenađenje, budući da je ova, sada već narko-serija, bila jedan od najgledanijih projekata prošle godine. Naslovnu ulogu igra Blanca Soto.
  • "Bajo el mismo cielo", koja je već u fazi snimanja. Telenovelu protagoniziraju Gabriel Porras i María Elisa Camargo, a zamijenit će trenutnu "Tierra de Reyes", u terminu od 9pm/8c.
  • "Celia", autobiografska priča o kubanskoj zvijezdi Celiji Cruz. O potencijalnim protagonistima i terminu emitiranja, još uvijek nije bilo riječi.
  • "Quién es Quién", remake "Amor descarado". Mogući protagonisti su Pedro Fernández i Gaby Espino.
  • "La Indomable", potvrđena prva telenovela velike Lucero za američki Telemundo. Kao potencijalni partner spominje se Juan Soler, a negativku bi, vrlo moguće, mogla odigrati Catherine Siachoque.
  • "Doña Barbara", o kojoj smo pričali u prethodnom članku. Protagonistica je Aracely Arambula.

Također je potvrđena četvrta sezona glazbenog showa "La Voz Kids", a iako se Kate del Castillo pojavila na Upfrontu, druga sezona njezine "Dueños del Paraíso", nije našla svoje mjesto među telemundovim planovima, kako je i par izvora već otprije tvrdilo.

Kate, scenarist Roberto Stopello i Blanca Soto na sinoćnjoj svečanosti u New Yorku.

Broj komentara: 5:

  1. Baš super!Iznimno sam oduševljena!Jedino mi nije jasno kad su #Dominika_Paleta i #Pedro_Fernandez došli na #Telemundo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije Dominika nego Ludwika Paleta za nju ne znam kada je došla na telemundo a Pedro Fernandez je došao nakon što je napustio Hasta el fin del mundo

      Izbriši
  2. Eh,da,ne,Dominika nego Ludwika a dobro onda kad ne znaš,sve 5 a za Pedra Fernandeza sve onda mislim da je otišao usred Televisine serije zbog preunosne Telemundove ponude a ne zbog zdravstvenog problema kako je govorio.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Otišao je usred serije zato što nije htio snimati ljubavne scene s Marjorie jer mu je žena bila ljubomorna a ponuda telemunda mu je došla nakon toga

      Izbriši
  3. Ako je to zaista istina,onda nije li to licemjerno od njega zato jer je Gaby baš potpuno jednako seksipilna,lijepa,stasita, simpatična i fotogenična kao i Marjorie.Onda bi morao otići i iz ove serije.A što je onda sa Maite koja je po svemu tome na jednakoj razini kao i Marjorie i Gaby?

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.