Započela "Pasión y Poder"


Pretposljednji televisin proizvod u 2015. godini, telenovela "Pasión y Poder", započela je rano ujutro po srednjoeuropskom vremenu svoje emitiranje na Canal de las Estrellas. Premijeru je ispratilo 21.4% gledatelja, učinivši tako "Pasión y Poder" najgledanijom telenovelom dana. Zanimljiva je slučajnost da je identičnu gledanost zabilježila i prethodnica "Lo Imperdonable"(Ana Brenda, Iván Sánchez). Međutim, "Pasión y Poder" dijeli tek pretposljednje mjesto s netom spomenutom Mejijinom telenovelom na listi najuspješnijih, odnosno najgledanijih premijera glavnog televisina termina. Na dnu i dalje ostaje "Lo que la vida me robó"(20.0%).

U nedjelju je završila "Lo Imperdonable", zabilježivši 19.3% u finalu, te si tako "nabavila" novu titulu: najmanje gledanog finala jedne telenovele estelar u povijesti Televise!


"Pasión y Poder", 1. epizoda
(5. listopada, 2015.)



"Pasión y Poder", 2. epizoda
(6. listopada, 2015.)


"Pasión y Poder", 3. epizoda
(7. listopada, 2015.)


"Pasión y Poder", 4. epizoda
(8. listopada, 2015.)


"Pasión y Poder", 5. epizoda
(9. listopada, 2015.)


"Pasión y Poder", 6. epizoda
(12. listopada, 2015.)


"Pasión y Poder", 7. epizoda
(13. listopada, 2015.)

"Pasión y Poder", 8. epizoda
(14. listopada, 2015.)

"Pasión y Poder", 9. epizoda
(15. listopada, 2015.)

"Pasión y Poder", 10. epizoda
(16. listopada, 2015.)

34 komentara:

  1. Kakav početak,prva scena,Susana Gonzalez i Fernando Colunga odnosno Julia i Eladio već su se svađali,ajde da su se posvađali na onoj zabavi,ok,ali odmah na početku...u prvoj sceni

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ali stvar je u tome da ona proživljava pakao u braku s njime još od samih početaka zbog njegove opsesije i ljubomore prema Arthuru(Jorge Salinas), ali on nastoji svoj imidž održati besprijekornim. A kako se imidž najbolje njeguje nego slikom savršenog obiteljskog čovjeka u još savršenijem savezu, odnosno braku? :) Meni je se svidjela prva scena. In medias res, kako se veli.

      Izbriši
  2. Odlična epizoda, ajde stavljaj i druge epizode pa da možemo barem ovdje uzivat kad ne možemo na našim komercijalnim programima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ok, nastojat ću smisliti nešto dok Televisa ne krene s brisanjem. Ako pronađem 2. epizodu, odmah ću je ispod ove prve staviti.

      Izbriši
    2. Hvala ti puno :)

      Izbriši
    3. Ne mogu je nikako s mobitela gledat :(

      Izbriši
    4. :( ako želiš, mogu ti poslati link, ali te stranice pune su oglasa i virusa, nažalost. Vjerujem da bi gledanje preko mobitela bilo stvaarno teško(barem je meni tako znalo biti), ali kažem, ako želiš samo napiši poruku i šaljem ti. :) Zato i stavljam ove playere ugrađene ovdje da se izbjegnu te stranice.

      Izbriši
    5. Evo pogledano hvala ti :)
      Serija mi obećava

      Izbriši
    6. Treća je li ima gdje?

      Izbriši
    7. Gracias muchacha :)

      Izbriši
    8. Haha :) Ma ništa, sa zadovoljstvom.

      Izbriši
  3. Fan, moze dva pitanja ako znas odgovor, zasto je svaki utorak manja gledanost telenovela i negdje procitam da je premiera bila uspjesna.. Jel to stvarno uspjeh ili pretjeruju?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa, obično je petak dosad bio na glasu kao dan kada gledanost telenovela tradicionalno opada. Ovo s utorkom vjerujem da je čista slučajnost. A premijera PyP... Pa, prema standardima gledanosti, ona jest neuspjeh, i to dosta velik. Sama činjenica da je samo jedna telenovela imala lošiju premijeru(napisala sam: LQLVMR) govori dosta o tome. Ali s obzirom na cijelu situaciju na Televisi, i nije toliko preloše. :) Barem ja to tako vidim. Loš znak je i to da je PyP imala sjajnu promižbu i nevjerojatno dobro rađene promo-materijale(kakvi se već odavno nisu viđali), ali unatoč tome nije privuklo publiku u očekivanome broju. Evo, druga epizoda - 19.5% gledanosti. Vrlo loš znak.

      Izbriši
    2. Da, vrlo loš znak i gledanost Pasion y poder se loše nastavlja, gledanost PyP 12.10 je bila tek 17.5 % iako je na 1.mjestu i sa tako malom gledanosti i ako ovako nastavi niti PyP se isto kao njezinoj prethodnici Lo imperdonable ne piše dobro. Promo materijali PyP su izvrsno napravljeni, ali ipak joj gledanost nije toliko dobra, jos je na 1.mjestu ali nakon 1.epizode (21.4 %), gledanost im se dosta spustila, 2.epizoda (19.5 %) i evo sad epizoda 12.10 je imala gledanost tek 17.5 %.I nova glavna televisina telenovela (PyP) koja bi trebala imati najveću gledanost opet ima gledanost manju od 20 %, a to nikako ne miriše na dobro.

      Izbriši
    3. Gledanost 9.10.2015. za PyP je tek 16.9 %,jako, jako loše,to nikako nije dobar znak. 12.10 se malo popravila 17.5 %,ali opet nije dobro.

      Izbriši
  4. Da to sam htio reci isto pala je u epizodi.... Nije to dobro

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A još i neki novinari/kritičari nisu baš blagonakloni... Definitivno se očekivalo više, u to nema sumnje. Meni je zasad čisto ok. U usporedbi s prethodnim djelima scenaristice(Lo Imperdonable) i producenta(La Malquerida), dosta je bolje. Jesi ti gledao? Kako se tebi čini?

      Izbriši
  5. Gledao sam i meni je ok i vise od toga.. Jedino mi Marlene nije nesto.. Ali serija je dobra..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda je serija dobra onima koji gledaju, ali gledanost im nije baš za pohvalu, sa prvog je pala na treće mjesto gledanosti, a i od 1.epizode (21.4 %),brojke se samo spuštaju, malo se podignu pa se opet spuste, gledanost Pasion y poder:12.10-17.5 %,13.10-18.0 %,14.10-18.2 %,15.10-17.4 %,16.10-16.7 % i ako se gledanost ovako nastavi do kraja telenovele, neće niti PyP dobro završiti, kao i njezina prethodnica Lo imperdonable biti će i PyP fracaso.

      Izbriši
  6. Opa,pa što se to događa sa Televisinim telenovelama,kad im već nakon samo 2 prikazane epizode počinje padati gledanost (npr:Pasión y poder-1.epizoda;21.4 %,2.epizoda;19.5 % gledanosti),ako i PyP nastavi ovako padati gledanost,Televisi se nikako ne piše dobro,crno joj se piše i mogu slobodno ukinuti taj termin u 21 koji im je glavni,ne znam kako stoje telenovele sa gledanosti koje se prikazuju u drugim terminima,ali mislim da ni njima kao ni telenovelama u glavnom terminu ne ide baš sjajno.

    OdgovoriIzbriši
  7. Nadam se da neće ukinuti taj termin meni su telenovele u 21 najbolje bez obzira na gledanost a Pasion y poder je zasad odlična ne znam što se to događa sa gledanosti Hasta el fin del mundo je zadnja koja je imala ok gledanost

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ljudi, kakvo ukidanje, pa što je vama. To im je najprofitabilniji termin. Azteca je sa preko 20 pala na 5 pa jeli ga ukinula?!

      Izbriši
    2. Slažem se,meni su La tempestad i tek završena Lo imperdonable super serije,toliko mi se sviđaju da ih imam cijele na DVD-u.

      Izbriši
  8. Najprofitabilniji možda,ali uspješan baš i nije.Jel može netko objaviti gledanost telenovela?Jako me zanima gledanost Pasión y poder,jesu li i ostale epizode (3,4 i 5 epizoda) spustile gledanost ili su ju opet podignule.

    OdgovoriIzbriši
  9. Oćete li stavljati još epizoda serije PYP?
    Zamolio bih vas da ovdje sve stavljate,jer sve ostale su izbrisane ili ih nema..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno, nema problema. Ali moramo smisliti nešto drugo jer nije ok da sad postavim... Ne znam, 120 epizoda, prozor ispod prozora. Mislim, meni ne smeta, ali možda bi moglo Vama smetati. Ili ne...?

      A i bojim se da je pitanje vremena kad će Televisa otkriti i ovo pa izbrisati... Vrlo im je teško nešto sakriti. Prije ili kasnije to otkriju.

      Izbriši
    2. Svaki tjedan stavi novi post :)

      Izbriši
    3. Onda Televisa nije još otkrila Darkiller ja sve serije tamo gledam i nikada nije ništa obrisano

      Izbriši
  10. Ma ne vjerujem da tako brzo obrišu epizode,jer sam ja sve donedavno skidala epizode telenovele Lo imperdonable sa nekoliko stranica gdje se epizode telenovela mogu gledati i još su sve epizode dostupne za pogledati, a PyP je tek nedavno započela sa emitiranjem i ne vjerujem da bi ju tako brzo izbrisali.

    OdgovoriIzbriši
  11. Evo cijela gledanost Pasion y poder za 1.tjedan emitiranja;1.epizoda-21.4 %,2.epizoda-19.5 %,3.epizoda-19.0 %,4.epizoda-18.5 % i 5.epizoda-16.9 %,vrlo loše,već nakon samo prvih 5 prikazanih epizoda gledanost PyP je ozbiljno, polako i sigurno počela padati, a to nikako nije dobar znak.

    OdgovoriIzbriši
  12. Pasion y poder bi trebala imati 135 epizoda (planirano),ali budući da nije nimalo sjajno započela,tko zna,možda smanje broje epizoda.Pa što se to događa sa telenovelama u glavnom televisinom terminu (21 h,a trebale bi biti najgledanije) da im gledanost sa svakom novom prikazanom epizodom sve više pada?Pasion y poder je imala jako zanimljive promo materijale,ali očito ne dovoljno dobre,kad im je gledanost nakon samo 5 epizoda toliko pala i sa svakom novom epizodom sve više pada,Televisa je definitivno u krizi i vrijeme im je da snime dobru,originalnu telenovelu jer kako je krenulo sa padanjem gledanosti već u 2.epizodi i nastavila je padati i u drugim epizodama,meni sve izgleda da će nova glavna telenovela Pasion y poder u 21 h biti novi fracaso u najvažnijem treminu

    OdgovoriIzbriši
  13. Telenovelu Pasion y poder očekuju velike promjene, izgleda da Fernando Colunga nije dobro prihvaćen kao negativac, koliko su svi pričali da će PyP biti uspješna jer glumi Fernando Colunga ipak ih ni to nije spasilo od neuspjeha jer im je gledanost katastrofalna, opet ispod 20 %.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.