Preminula Evita Muñoz 'Chachita'


Točno prije dva mjeseca pisali smo o legendarnoj 'Candelariji' iz "Oprezno s anđelom" (orig. Cuidado con el angel), i prenijeli lijepe vijesti. Danas ponovno moramo pisati o njoj, ali ovaj put teška srca moramo reći da je Evita Muñoz 'Chachita' preminula u 79. godini života. Televisina novinarka, Mara Castañeda, izvještava da je ikona meksičke glumačke scene, 'Chachita' preminula uslijed posljedica upale pluća, zbog koje je i završila na intenzivnoj njezi prije dva mjeseca. Također navodi da je 'Chachita' preminula oko 17:30 sati po lokalnom vremenu, ili oko ponoć i pol po srednjoeuropskom vremenu.


Evita iza sebe ostavlja veoma uspješnu karijeru, koja traje više od 70 godina. Prve glumačke korake ostvarila je već kada je imala tek četiri godine, dok je već sa šest ostvarila jednu od vodećih uloga u filmu "¡Qué lindo es Michoacán! (El paraíso de México)", u samom jeku zlatnog doba meksičke kinematografije. Što se tiče telenovela, osim u uvodu spomenute "Oprezno s anđelom" (Maite Perroni, William Levy), Evita je glumila i u brojnim drugima telenovelama, poput "Protiv vjetra i oluje" (orig. Contra viento y marea) i "Uvijek ću te voljeti" (orig. Siempre te amaré). Posljednju ulogu, u jednoj telenoveli, ostvarila je u Mejíjinoj "Qué bonito Amor" (Danna García, Jorge Salinas) 2013. godine. Nema sumnje da je nebo noćas dobilo još jednu zvijezdu briljantnog sjaja. Počivala u miru Božjem!

1 komentar:

  1. Tri glumca u tako kratkom vrremenu (Mariana Karr-31.07.2016,Polo Ortín-16.08.2016 i Evita Muñoz 'Chachita'-23.08.2016.godine?Prvo je umrla meni jako draga i simpatićna glumica Mariana Karr,pa Polo Ortín(koji mi nije pretjerano poznat,ne sjećam se da sam ga gledala u nekoj telenoveli)i sad je umrla Evita Muñoz 'Chachita',legendarna Cande iz Oprezno s anđelom (Cuidado con el ángel,2008.godina).

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.