HRT: Nakon "Voli me zauvijek", "Zaljubljena u Ramona"


Izgleda da aktualna HRT-ova telenovela "Voli me zauvijek" (orig. A que no me dejas) već ima svoju zamjenicu. Naime, kako odgovara HRT-ova Služba za korisnike, radi se o vrlo svježoj "Enamorándome de Ramón", s José Ronom i Esmeraldom Pimentel u glavnim ulogama. Telenovela je relativno nedavno završila u Meksiku, a tek je krenula s emitiranjem u Sjedinjenim Američkim Državama. Može se ustvrditi da je meksička publika prilično dobro prihvatila telenovelu, jer se nalazila na vrhu gledanosti, a i gledanost čitave televisine aktualne sheme odmah je otpala po njezinom završetku. Međutim, američka publika nije ju dobro prihvatila. Naprotiv, kako je krenulo i ako se po jutru dan poznaje, tj. ako se ne dogodi kakvo čudo i gledanost ne naraste enormno, "Enamorándome de Ramón" bit će najneuspješnija telenovela termina od 20 sati na američkom Univisionu. Priča prati služavku bogate obitelji, koju inače glumi Marisol del Olmo, a koja nakon što bogati gazde poginu u jednoj nesreći, nasljeđuje milijun dolara. Problem nastaje onog trenutka kada se ona nađe na meti svih onih koji žele svoj dio kolača. Telenovela ima 117 epizoda i s emitiranjem bi trebala krenuti u ponedjeljak, 9. listopada u 12:25 sati. "Enamorándome de Ramón" producirala je Lucero Suárez, od koje poznajemo naslove poput "Drage neprijateljice" (orig. Querida Enemiga), "Aninog dvostrukog života" (orig. Las dos caras de Ana) i "Znaj da te volim" (orig. De que te quiero, te quiero), a kako vjerujemo da upravo primjećujete, sve su se one emitirale na HRT-u.

Broj komentara: 15:

  1. Katastrofa!
    Toliko boljih telenovela ima a oni izaberu polukomediju poput De que te quiero te quiero.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno, općenito je televisina ponuda grozna posljednjih godina (pogotovo ova telenovela). Vjerojatno su se kod odabira poveli time da je ovo bilo najgledanije u Meksiku, a vjerujem da je također i ime Lucero Suárez imalo utjecaja, čini se da ju Ranka baš voli. A tu je i José Ron, čini mi se da i njega voli. Osobno smatram da je Televisu trebalo pauzirati dok ne izađe nešto bolje, a da se dotad (pa makar i samo nakratko) opet okrenu brazilskom Globu. Tako će i brazilski fanovi doći na svoje, a Televisa se neće dodatno uvaliti i pasti u očima hrvatske publike.

      Izbriši
    2. Ne slažem se.Pa Televisa ima dosta dobrih telenovela u zadnjih par godina!A pod time ne mislim telenovele na temelju gledanosti!A ova je po meni baš pun pogodak inaće!I ja u glavni termin za telenovele na HRT-u 1 ama baš nikad ne bih stavila telenovele drugih produkcija i drugih država osim Televise u Meksika!Red se mora znati!Ako u tom terminu uvijek idu Televisine telenovele,onda se produkcije i države nemaju što mijenjati!

      Izbriši
  2. Ja prezadovoljna!Šokiralo me dosta što ova telenovela dolazi jer je relativno svježa!Čak je i tko zna koja po redu iz termina 19:00 ili 19:30!

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš me zanima kako će glasiti prijevod Enamorándome de Ramón i kako će ju prevesti HRT 1, nešto malo sam gledala i onako,niti smrdi niti miriši.

    OdgovoriIzbriši
  4. bolje da stave Despertar Contigo seriju sa Elom Velden i Danielom Arenasom bilo bi super da ju jednom stave

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najgori mogući izbor istina da je televisa u krizi ali svejedno je bilo puno boljih telenovela tipa Simplemente Maria,La Candidata ili nešto starije poput La Sombra del pasado ili Yo no creo en los hombres ili kao što kaže Fan telenovela pauzirati televisu dok ne dođe nešto bolje slažem se u potpunosti

      Izbriši
    2. Nema se ni Globo ni Brazil ni bilo koja druga produkcija ni država miješati u glavni termin za telenovele na HRT-u 1!Ne želim više ama baš ništa osim Televise i Meksika u terminu 12:25 na HRT-u 1 do vijeka vijekova!A uspjeh telenovele se na prvom mjestu ne gleda po postotku gledanosti jer onda tako Pasion y poder (2015.) ne bila baš hvaljena na dodjeli glavnih tv nagrada za Televisu,Premios TV y novelas!

      Izbriši
  5. Daj nemoj ovu -.- ali ionako nema izbora..cekam Caer en tentacion pa nadam se da ce tu otkupit :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Što je toliko loše u Enamorandome de Ramon,po tebi?

      Izbriši
  6. ko bih vam ugodio uvijek ko uvijek ce biti oni koji nece biti ne zadovoljnih odabirom da je hrt recemo odabrao Mi adorable maldicion Despertar contigo Vino el amor Que te perdone Dios bih i tada isto rekli da vam se ne svida odabir Sada kada Nova tv dobije nove vlasnike nadam se povratku latino sapunica na Domu tv prvo bih voljela gledati Abismo de pasion Quiero amarte La Malquerida Amor de barrio

    OdgovoriIzbriši
  7. Tooooooo!!!!!!!! kako bi joj trebao biti naziv naš?... prva epizoda mi je bila odlična, ali nažalost druge nisam mogla gledati.... ukinuli su s tog mjesta di sam gledala.... taak da se baš veselim što ću ju gledati...

    OdgovoriIzbriši
  8. Mislim da je ova serija jedna od boljih koje je imala televisa posljednjih 2 godine (za razliku od vino el amor ,mi adorable maldicion ,en tijerras salvaje...)nekako je drugacija od tipicnih sapunica i protagonisti imaju odlicnu kemiju.Svakako preporucam.

    OdgovoriIzbriši
  9. Bravo, svaka čast! Odlična telenovela, i što je bitno meksička. Sjetimo je prije par mjeseci su pokušali ukinuti meksičke telenovele u tom terminu...

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.